Skip to main content

Presentem la imatge de la 10a Magic Line SJD!

Celebrem que la Magic Line de Sant Joan de Déu fa 10 anys que camina per qui més ho necessita i que tot és a punt per donar el tret de sortida a aquesta edició tan especial. L’edició d’aquest any compta amb la il·lustradora i directora d’art Olga Capdevila, que ha creat un cartell molt festiu, alegre i dinàmic que pretén reflectir tots els valors de la Magic Line SJD: solidaritat, compromís, alegria, treball en equip, festa, caminar, natura, sostenibilitat, inclusió, captació de fons i agraïment.

Cartell de la Magic Line SJD 2023, il·lustrat per Olga Capdevila
Cartell de la 10a Magic Line de Sant Joan de Déu 2023

L’Olga Capdevila ha treballat en diversos àmbits, com el publicitari, l’editorial o el docent, i per a ella, la creació d’aquesta imatge ha suposat un plaer perquè “hi ha feines que son una gran sorpresa. Tot i treballar en un format concret vaig tenir molta llibertat a l’hora de crear-la, i això sempre està bé“. El resultat d’aquesta experiència és un conjunt d’històries que expliquen una de més gran.

A cada edició demanem a un il·lustrador o il·lustradora que plasmi, en una imatge que ens acompanya durant tots els mesos fins al dia de la caminada, tot el que representa la mobilització. La Magic Line SJD ha comptat amb artistes com Eva Armisén, Javi Royo, Cristina Losantos o Ignasi Blanch, entre d’altres. 

10 anys caminant plegats

La Magic Line SJD 2023 se celebrarà el diumenge 26 de març, i cada cop son més les ciutats que l’acullen: Barcelona, Lleida, Mallorca, València, Madrid i Múrcia, que s’hi suma per primer cop, ompliran els carrers de solidaritat i compromís per un món millor.

A partir del 28 de novembre s’obriran inscripcions i arrencarà tot el procés de la caminada solidària de Sant Joan de Déu!