Skip to main content
Com puc participar en la Magic Line SJD

Com participar?

Participar en la Magic Line SJD és molt fàcil. Només heu de crear un equip, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i només quedarà que gaudiu del recorregut triat.

T’ho expliquem pas a pas:

Munta un equip

Feu un equip d’entre 4 i 20 persones

Trieu nom i recorregut

Trieu nom i recorregut

Icona dit amb ordinador

Decidiu qui farà de portaveu

Icona porquet amb moneda

Marqueu-vos un repte de captació de donatius

La inscripció té un cost de 30€/equip, que inclou un tubular que us identificarà com a participants i una assegurança d’accidents pel dia que feu la ruta. Aquest import no compta com a aportació solidària.

Com més alt sigui el vostre repte, més gran serà la transformació que aconseguirem!

Arribada a la Plaza de la Reina de la Magic Line SJD 2020 a València

Capta pel teu equip

La Magic Line SJD permet finançar projectes socials i sanitaris gràcies a la captació de donatius que fan els equips participants. Per aconseguir-ho, els i les magicliners organitzen tota mena d’accions: munten paradetes, xocolatades, esmorzars solidaris, esdeveniments esportius… També es poden fer donatius i vendre els productes de cada edició de la Magic Line. Els límits els posa la imaginació i les ganes de transformar-ho tot! Consulta la Guia d’idees per inspirar-te.

Teniu dubtes? Escriviu-nos a info@magiclinesjd.org

Donatius

Tothom pot col·laborar amb la Magic Line SJD fent un donatiu. No cal estar inscrit ni formar part d’un equip per ajudar a fer créixer el marcador!

Podeu fer el vostre donatiu de dues maneres: directament a un equip participant o bé fent l’ingrés al marcador general de la Magic Line SJD en general. Al final, tots els marcadors se sumaran!

Accions solidàries

Les accions solidàries són una bona via de sensibilització i captació de fons. Hi ha activitats tan senzilles com organitzar un esmorzar o un berenar amb els companys i companyes de feina, les amistats, els veïns i veïnes…

Feu-nos saber les vostres accions i us ajudarem a difondre-les!

Compra i ven producte

Comprant els productes de la Magic Line SJD també ajudaràs a fer pujar el marcador de captació. Tothom en pot comprar!

Si formes part d’un equip participant, també podeu comprar productes i revendre’ls als vostres coneguts o muntant paradetes en llocs molt freqüentats. És una manera fàcil i divertida de captar donatius!

Difondre la Magic Line SJD

Ajuda’ns a fer créixer la Magic Line SJD compartint-la amb totes les persones del teu voltant!

Pots difondre els seus cartells, els fulletons, ensenyant els vídeos als teus amics, coneguts i familiars. I sobretot, comparteix amb nosaltres les teves iniciatives solidàries!

Flyers, adhesius… Et facilitem diferents materials descarregables per fer arribar la Magic Line SJD ben lluny!

Flyer
Flyer
Adhesiu
Story per a Instagram

Si els vols en millor qualitat, en aquests enllaços els trobaràs en PDF. Descarrega el material i fes difusió de la caminada solidària de Sant Joan de Déu!

I si fas alguna publicació a xarxes socials, recorda etiquetar-nos (@magiclinesjd)!