Skip to main content
Participants a la Magic Line SJD pujant un dels turons de Barcelona

Què és?

La Magic Line SJD és la caminada solidària de Sant Joan de Déu, i va néixer l’any 2014 per un món més just i solidari. Durant tot aquest temps, s’ha convertit en una mobilització que està en creixement arreu del territori, i avui ja se celebra a Barcelona, Lleida, València, Mallorca, Madrid, Múrcia i Las Palmas de Gran Canària.

No és competitiva perquè quan es tracta de solidaritat, tots i totes hi guanyem! Només es pot caminar en equip, perquè junts és quan arribem més lluny i el 100% del que es recapta es destina a finançar projectes de Sant Joan de Déu

Magicliners caminant

El 100% del que recapten els equips es destina a finançar projectes socials i sanitaris.

Magicliners d'esquena amb el domàs

Ja fa 10 anys que caminem plegats!

L’edició 2023 de la Magic Line SJD va ser molt especial, perquè vam celebrar el 10è aniversari d’aquest esdeveniment solidari que travessa fronteres i que arriba cada vegada més lluny! I ho vam fer recuperant l’esperit inicial de la mobilització. Ara encarem l’11a edició, amb molta il·lusió i, sobretot, moltes ganes de continuar caminant tots junts i juntes per qui més ho necessita.

A la Magic Line SJD trobareu un ventall de rutes per recórrer i descobrir nous paisatges. Any rere any, els camins es van estenent des de la costa fins la muntanya, des dels pobles i les ciutats fins al camp.  

La majoria de rutes les podreu fer caminant, corrent i fins i tot n’hi ha alguna en vela adaptada!

Els equips poden ser de 4 a 20 persones.

No et perdis l’11a Magic Line SJD! Participa-hi!