Skip to main content
Com puc participar en la Magic Line SJD

Com participar?

Participar en la Magic Line SJD és molt fàcil. Només heu de crear un equip, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i només quedarà que gaudiu del recorregut triat.

T’ho expliquem pas a pas:

Munta un equip

Feu un equip d’entre 4 i 20 persones

Trieu nom i recorregut

Trieu nom i recorregut

Icona dit amb ordinador

Decidiu qui farà de portaveu

Icona porquet amb moneda

Marqueu-vos un repte de captació de donatius

La inscripció té un cost de 30€/equip, que inclou un tubular que us identificarà com a participants i una assegurança d’accidents pel dia que feu la ruta. Aquest import no compta com a aportació solidària.

Com més alt sigui el vostre repte, més gran serà la transformació que aconseguirem!

Equip empresa Werfen

Equip empresa

La Magic Line és possible gràcies a empreses grans i petites que tenen molts motius per sumar-s’hi! N’hi ha moltes que ens han acompanyat durant aquests 10 anys.

  • Fer arribar més lluny el compromís de la vostra empresa.
  • L’oportunitat de fer teambuilding de manera solidària i divertida.
  • Promoure els hàbits de la vida saludable i l’esport.

El compromís social de les empreses fa que la Magic Line sigui molt més gran!

El mínim de repte econòmic per equip d’empresa són 1000 euros i el màxim és fins a on arribi la creativitat i ganes d’implicar-vos en la vostra comunitat o amb qui més ho necessita.

Us ajudarem en tot moment a assolir el vostre repte i podreu comptar amb el vostre segell i distintiu d’empresa compromesa amb la Magic Line.

Inscriu ara el teu equip d’empresa! I si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a  empresa@magiclinesjd.org

Equip Empresa Chupa Chups
Equip escola

Som un centre educatiu

Les escoles i instituts són clau en l’èxit de la Magic Line SJD. Cada any alumnat, professorat i comunitat educativa uneixen esforços en favor d’una causa solidària.

Si porteu la Magic Line a la vostra escola, estareu construint un món millor des de l’aula! Hi ha diverses maneres de formar-ne part com a centre educatiu:

  • Organitzeu-vos per crear un equip.
  • Feu de voluntaris i voluntàries el dia de la caminada.
  • Impliqueu-vos en un Projecte d’Aprenentatge Servei.

Participar a la Magic Line us permetrà treballar amb infants i joves els valors de la solidaritat i la implicació. A més, us divertireu, fareu escola i treballareu per construir un món millor des de l’aula!

Per a més informació contacteu amb solidaritat.educa@sjd.es Apunta ja el teu equip!

Equip escola
Magicliners

Capta pel teu equip

La Magic Line SJD permet finançar projectes socials gràcies a la captació de donatius que fan els equips participants. Per aconseguir-ho, els equips organitzen tota mena d’accions. Els límits els posa la imaginació i les ganes de transformar-ho tot! Consulteu la Guía d’Idees per inspirar-vos. Us ajudarà a assolir el vostre repte!

Contacte equips: info@magiclinesjd.org

Donatius

Tothom pot col·laborar amb la Magic Line SJD fent un donatiu. No cal estar inscrit ni formar part d’un equip per ajudar a fer créixer el marcador. Podeu fer el vostre donatiu fent l’ingrés a través d’un equip participant o a la Magic Line SJD en general. Al final, tots els marcadors se sumaran!

Accions solidàries

Les accions solidàries són una bona via de sensibilització i captació de fons. Hi ha activitats tan senzilles com organitzar un esmorzar o un berenar amb els companys i companyes de feina, les amistats, els veïns i veïnes…

Feu-nos saber les vostres accions i us ajudarem a difondre-les!

Compra i ven producte

Comprant els productes de la Magic Line també ajudaràs a fer pujar el marcador de captació. Tothom en pot comprar!

Si formes part d’un equip participant, també podeu comprar productes i revendre’ls als vostres coneguts o muntant paradetes en llocs molt freqüentats. És una manera fàcil i divertida de captar donatius!

Promou una ruta

La Magic Line SJD és un camí de solidaritat que comença el dia que els equips s’hi inscriuen i finalitza en una ruta en la qual celebrem la captació aconseguida entre tots i totes. Les rutes estan organitzades pels centres de Sant Joan de Déu i per tota mena d’entitats col·laboradores.

Si ets una institució, un club, un centre educatiu, una empresa o una altra organització, també pots ser part de la Magic Line SJD organitzant una ruta. Contacta amb info@magiclinesjd.org i t’informarem.

Difondre la Magic Line SJD

Ajuda’ns a fer créixer la Magic Line SJD compartint-la amb totes les persones del teu voltant!

Pots difondre els seus cartells, els fulletons, ensenyant els vídeos als teus amics, coneguts i familiars. I sobretot, comparteix amb nosaltres les teves iniciatives solidàries!

Aquí trobaràs diferents materials descarregables per fer arribar la Magic Line SJD ben lluny:

I si fas alguna publicació a xarxes socials, recorda etiquetar-nos (@magiclinesjd)!

Participa fent voluntariat

La Magic Line SJD és possible gràcies a la participació del voluntariat. A cada edició, centenars de persones comparteixen la seva il·lusió i el seu temps per assolir que la caminada sigui una gran mobilització solidària. Ens ajuden amb les tasques d’organització com senyalitzar les rutes, atendre els punts d’avituallament o control, muntatge i desmuntatge d’espais i atenció als participants, entre d’altres.

Si vols formar part del voluntariat Magic Line SJD inscriu-te en el formulari del teu territori.