Skip to main content
Com puc participar en la Magic Line SJD

Com puc participar?

Participar en la Magic Line SJD és molt fàcil. Només heu de crear un equip, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i només quedarà que gaudiu del recorregut triat.

T’ho expliquem pas a pas:

Munta un equip

Feu un equip d’entre 4 i 20 persones

Trieu nom i recorregut

Trieu nom i recorregut

Icona dit amb ordinador

Decidiu qui farà de portaveu

Icona porquet amb moneda

Marqueu-vos un repte de captació de donatius

La inscripció té un cost de 30€/equip, que inclou un tubular que us identificarà com a participants i una assegurança d’accidents pel dia que feu la ruta. Aquest import no compta com a aportació solidària.

Com més alt sigui el vostre repte, més gran serà la transformació que aconseguirem!

Equip empresa Werfen

Equip empresa

La Magic Line és possible gràcies a empreses grans i petites que tenen molts motius per sumar-s’hi! N’hi ha moltes que ens han acompanyat durant aquests 10 anys.

  • Fer arribar més lluny el compromís de la vostra empresa.
  • L’oportunitat de fer teambuilding de manera solidària i divertida.
  • Promoure els hàbits de la vida saludable i l’esport.

El compromís social de les empreses fa que la Magic Line sigui molt més gran!

El mínim de repte econòmic per equip d’empresa són 1000 euros i el màxim és fins a on arribi la creativitat i ganes d’implicar-vos en la vostra comunitat o amb qui més ho necessita.

Us ajudarem en tot moment a assolir el vostre repte i podreu comptar amb el vostre segell i distintiu d’empresa compromesa amb la Magic Line.

Inscriu ara el teu equip d’empresa! I si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a  empresa@magiclinesjd.org

Equip Empresa Chupa Chups
Equip escola

Som un centre educatiu

Les escoles i instituts són clau en l’èxit de la Magic Line SJD. Cada any alumnat, professorat i comunitat educativa uneixen esforços en favor d’una causa solidària.

Si porteu la Magic Line a la vostra escola, estareu construint un món millor des de l’aula! Hi ha diverses maneres de formar-ne part com a centre educatiu:

  • Organitzeu-vos per crear un equip.
  • Feu de voluntaris i voluntàries el dia de la caminada.
  • Impliqueu-vos en un Projecte d’Aprenentatge Servei.

Participar a la Magic Line us permetrà treballar amb infants i joves els valors de la solidaritat i la implicació. A més, us divertireu, fareu escola i treballareu per construir un món millor des de l’aula!

Per a més informació contacteu amb solidaritat.educa@sjd.es Apunta ja el teu equip!

Equip escola
Magicliners

Capta pel teu equip

La Magic Line SJD permet finançar projectes socials gràcies a la captació de donatius que fan els equips participants. Per aconseguir-ho, els equips organitzen tota mena d’accions. Els límits els posa la imaginació i les ganes de transformar-ho tot! Consulteu la Guía d’Idees per inspirar-vos. Us ajudarà a assolir el vostre repte!

Contacte equips: info@magiclinesjd.org

Donatius

Tothom pot col·laborar amb la Magic Line SJD fent un donatiu. No cal estar inscrit ni formar part d’un equip per ajudar a fer créixer el marcador. Podeu fer el vostre donatiu fent l’ingrés a través d’un equip participant o a la Magic Line SJD en general. Al final, tots els marcadors se sumaran!

Accions solidàries

Les accions solidàries són una bona via de sensibilització i captació de fons. Hi ha activitats tan senzilles com organitzar un esmorzar o un berenar amb els companys i companyes de feina, les amistats, els veïns i veïnes…

Feu-nos saber les vostres accions i us ajudarem a difondre-les!

Compra i ven producte

Comprant els productes de la Magic Line també ajudaràs a fer pujar el marcador de captació. Tothom en pot comprar!

Si formes part d’un equip participant, també podeu comprar productes i revendre’ls als vostres coneguts o muntant paradetes en llocs molt freqüentats. És una manera fàcil i divertida de captar donatius!

Promou una ruta

La Magic Line SJD és un camí de solidaritat que comença el dia que els equips s’hi inscriuen i finalitza en una ruta en la qual celebrem la captació aconseguida entre tots i totes. Les rutes estan organitzades pels centres de Sant Joan de Déu i per tota mena d’entitats col·laboradores.

Si ets una institució, un club, un centre educatiu, una empresa o una altra organització, també pots ser part de la Magic Line SJD organitzant una ruta. Contacta amb info@magiclinesjd.org i t’informarem.

Difondre la Magic Line SJD

Ajuda’ns a fer créixer la Magic Line SJD compartint-la amb totes les persones del teu voltant!

Pots difondre els seus cartells, els fulletons, ensenyant els vídeos als teus amics, coneguts i familiars. I sobretot, comparteix amb nosaltres les teves iniciatives solidàries!

Aquí trobaràs diferents materials descarregables per fer arribar la Magic Line SJD ben lluny:

I si fas alguna publicació a xarxes socials, recorda etiquetar-nos (@magiclinesjd)!

Participa fent voluntariat

La Magic Line SJD és possible gràcies a la participació del voluntariat. A cada edició, centenars de persones comparteixen la seva il·lusió i el seu temps per assolir que la caminada sigui una gran mobilització solidària. Ens ajuden amb les tasques d’organització com senyalitzar les rutes, atendre els punts d’avituallament o control, muntatge i desmuntatge d’espais i atenció als participants, entre d’altres.

Si vols formar part del voluntariat Magic Line SJD inscriu-te en el formulari del teu territori.