Presentació la ML

What is the Magic Line?

La Magic Line és la caminada i la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita. Famílies, amics, escoles, empreses i entitats formen el seu equip, es proposen un repte solidari, organitzen activitats per tal d’assolir aquest objectiu i caminen. L’activitat principal de la Magic Line és una caminada transformadora per tot Catalunya, una caminada que és la festa de la solidaritat.

La Magic Line 2021 arriba carregada de novetats i de molta il·lusió! Hem creat una nova Magic Line pensant en vosaltres i l’hem adaptat al context actual perquè sigui una mobilització segura i compleixi amb totes les mesures de seguretat sanitàries.

Per això hi haurà molts canvis respecte edicions anteriors: els equips seran més reduïts, caminareu amb els vostres grups bombolla d’entre 2 i 10 persones. Hi haurà noves idees de recaptació en temps de COVID-19 i el més important: les rutes seran lliures! Tindreu la possibilitat de fer la Magic Line des de qualsevol lloc del món! És una Magic Line diferent amb el mateix esperit de sempre: promoure la solidaritat, el compromís i el treball en equip per fer una caminada única.

What is the Magic Line?

ELS VALORS

Si vols arribar lluny camina acompanyat

La Magic Line té tres valors essencials:

A la Magic Line ningú camina sol! Sempre caminaràs acompanyat perquè junts som més forts i arribem més lluny.

La Magic Line no competeix, sinó que comparteix. Ningú guanya ni perd.

El 100% del que es recapta es destina a projectes socials de Sant Joan de Déu.

Valors

A l’Obra Social de Sant Joan de Déu ens hem adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides per contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible. A través de la Magic Line i de tota la nostra activitat estem compromesos amb el món que ens envolta i a través de la nostra feina promovem la justícia, la igualtat i la sostenibilitat.

Totes les persones que participen a la Magic Line fan possible que aquesta sigui una mobilització solidària, inclusiva i compromesa amb aquests objectius. Formar part de la Magic Line et dona l’oportunitat de construir un món més just i solidari que té un efecte directe amb els següents ODS:

ORÍGENS

Gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible

La Magic Line SJD va començar ara fa 8 anys i gràcies a tu s’ha fet gran. Barcelona, Mallorca, València i Múrcia són les ciutats on se celebra i volem que en siguin moltes més. Des de la primera edició, el 2014, hem recaptat més d’un milió i mig d’euros. Hem finançat més de 200 programes socials i en total hi han participat 60.000. persones.

La Magic Line SJD València va començar al 2019 i al llarg d’aquest temps s’ha consolidat com un esdeveniment d’esport solidari i emblemàtic de la ciutat. Volem contribuir a la millora de la vida de les persones que més ho necessiten i creiem que la Magic Line SJD és una combinació d’esport, solidaritat i treball en equip que ens permet arribar molt lluny en el camí del compromís social.

Orígens
Sport amb valors

Sport with values

La Magic Line és de tots i per a tots
Sport with values
Sport with values
Sport with values

La Magic Line SJD és una combinació d’esdeveniment esportiu, solidari i de transformació social. Tothom hi té cabuda perquè tots i totes, a través de les nostres accions, tenim la capacitat de transformar-ho tot.

Els valors que promovem són: la solidaritat conscient i responsable; la inclusió social; la importància de treballar en equip; la transparència amb la captació i el seu destí final. Mantenim uns criteris ètics, tant per la pròpia organització com pels participants i col·laboradors, que considerem imprescindibles. I caminem sempre amb la mirada posada als Objectius de Desenvolupament Sostenible

L’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oxfam Intermón i Aspasim som organitzacions compromeses amb la societat i és per això que conjuntament entreguem el Premi Esport amb valors que cada any s’atorga a un dels equips participants.

Sport amb valors

Les causes de la Magic Line SJD

Gràcies a tu, a les persones que hi participen, als equips, als voluntaris i voluntàries, a les accions solidàries i a tothom que col·labora amb la Magic Line el 100% del que es recapta es destina a diferents projectes socials de Sant Joan de Déu.

Treballem al costat de les persones que més ho necessiten:

infants i joves

infants i joves

persones en situació de sense llar

persones en situació de sense llar

persones amb problemes de salut mental

persones amb problemes de salut mental

persones en situació de dependència

persones en situació de dependència

recerca

recerca

cooperació internacional

cooperació internacional

A l’Obra Social Sant Joan de Deu treballem per implicar les persones en la millora del món que ens envolta. Gràcies al teu compromís i a la teva solidaritat podem finançar projectes dels àmbits en els quals treballem. Projectes finançats Projectes finançatsAquestes són algunes de les persones que amb la seva determinació, amb el treball dels centres de Sant Joan de Déu i a amb la solidaritat de la Magic Line SJD han pogut superar moments difícils de la seva vida.

L’Alba, mare de l’Aleix

Ens explica com és conviure amb la malaltia minoritària que pateix el seu fill. Ella i la seva família són atesos a l’Hospital de Sant Joan de Déu Barcelona

La Geraldine

Parla sense embuts del seu problema de salut mental i explica l’acompanyament que rep des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

El Nízar

Explica com va arribar aquí i la soledat que va sentir. A Bayt al-Thaqafa l’han acompanyat per tal de començar de nou.

El Ricardo

Només vol un lloc on viure i una feina per tal de tornar a començar. Des de SJD Serveis Socials Barcelona l’acompanyen en aquest camí

L’Elisa

explica la doble dificultat de viure al carrer sent dona. SJD Serveis Socials Barcelona l’acompanya

La Magic Line treballa tots aquests àmbits i des de València ho fa amb Sant Joan de Déu Serveis Socials València.

Previous Editions

Previous Editions

LA MAGIC LINE EN XIFRES

Des que va començar la Magic Line SJD hem aconseguit tot això i ho hem fet gràcies a la solidaritat de persones com tu.

La Magic Line SJD va començar a Barcelona l’any 2014 i en aquest temps no ha parat de créixer convertint-se en la festa solidària dels territoris que l’acullen. Actualment, també se celebra a Mallorca, València i aquest any Múrcia se suma a la xarxa de magicliners.

Hem recaptat prop de 1.500.000€

Hem recaptat prop de

1.500.000 euros

Hem recaptat prop de 1.500.000€

Hem finançat més de 200 projectes

Hem recaptat prop de 1.500.000€

Més de 60.000 persones s’han sumat a la iniciativa solidària

  • 2019

23.566€
Total raised

1022
Participants

6
Projectes finançats

Projectes finançats
Cartell València 2019

El 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destina a projectes socials del territori

Familia Magic Line SJD

Al llarg de tot aquest temps la Magic LineSJD ha comptat amb la complicitat de diferents il·lustradors i il·lustradores que han volgut sumar-se a l’aventura i ens han cedit el seu talent i la seva creativitat per fer-ne la imatge de la ML. Tots ells han representat els valors i la màgia de la ML.

Tubular Barcelona 2014

2014

Cristina Losantos

7 turons, 7 causes

Tubular Barcelona 2015

2015

Atipus

Que ningú quedi enrere

Tubular Barcelona 2016

2016

Lluís Cadafalch

Somiant no en tenim prou

Tubular Barcelona 2017

2017

Javirroyo

Happiness kilometers

Tubular Barcelona 2018

2018

Ignasi Blanch

La Solidaritat és el camí

Tubular Barcelona 2019

2019

Miguel Bustos

Molt més que una caminada

Tubular Barcelona 2020

2020

Eva Armisén

Caminar transforma

Tubular Barcelona 2021

2021

Judit Canela

Més que mai

Qui som?

Qui som

fent equip

A Sant Joan de Déu ens agrada cuidar i acompanyar les persones que més ho necessiten i des de l’Obra Social tenim el compromís de fer possible aquest camí ple de cures i solidaritat.

Busquem la complicitat de les persones, empreses, entitats i institucions per teixir una xarxa solidària i millorar, així, la vida de les persones que viuen una situació de vulnerabilitat. La nostra tasca és sensibilitzar la societat per construir entre tots i totes un món millor on tothom tingui les mateixes oportunitats.

A Sant Joan de Déu Serveis Socials València creiem que la Magic Line fa possible aquest camí de transformació social. Darrera d’aquesta mobilització hi ha un equip de persones que vetllen perquè tot surti bé. És l’equip de territori.

Isabel Tortajada

Isabel Tortajada
Directora de Sant Joan de Déu Serveis Socials València. Acompanya i dinamitza els equips d’empreses per tal que aconsegueixin i superin el seu objectiu.

Mariola Valls

Mariola Valls
Coordina la Magic Line València i tot el voluntariat de territori. No se li escapa cap detall de la caminada.

Rosa Peiró

Rosa Peiró
Coordina escoles i la comunicació de la Magic Line València. Transmet a tothom la importancia del compromís i la solidaritat.

L’Obra Social de Sant Joan de Déu crea la Magic Line per aconseguir entre tots un món millor i dóna suport als territoris i als equips per tal que tot surti bé. És l’equip motor de la Magic Line:

Oriol Bota

Oriol Bota
és el director de l’Obra Social i un dels ideòlegs de la Magic Line SJD.

Juanjo Ortega

Juanjo Ortega
és el responsable de l’edeveniment i també és un dels creadors de la Magic Line.

Txell Esteve

Txell Esteve
coordina la comunicació de tota la Magic Line. Li agrada explicar històries i està convençuda que darrera de cada persona n’hi ha una per explicar

Albert Pérez

Albert Pérez
és el dissenyador gràfic per dotar d’ànima la ML, buscant la complicitat d’il·lustradors i il·lustradores a cada edició.