Inscripció a la ML

Participar a la Magic Line SJD i ser magicliner és molt fàcil. Només heu de crear un equip d’entre 5 i 20 persones, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i començar a caminar.

Scoreboard

Available spots

Unavailble spots


20Km

10Km

5Km

Participar a la Magic Line SJD i ser magicliner és molt fàcil. Només heu de crear un equip d’entre 5 i 20 persones, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i començar a caminar.

Crea un equip de família i amics

Un cop tinguis el teu equip, hauràs d’inscriure’t i triar un portaveu que, juntament amb 4 membres més del teu equip, rebrà les informacions actualitzades de la Magic Line SJD 2020. Us acompanyarem en tot moment!

Haureu de marcar-vos un repte econòmic solidari. Tingues en compte que com més alt sigui el repte més gran és la solidaritat que podem construir entre totes.

Haureu de fer un equip d’entre 5 i 20 persones.

Trieu nom, lema i imatge del vostre equip.

Un dels membres de l’equip serà el portaveu.

Marqueu-vos un repte econòmic, serà el repte solidari amb el que ens ajudareu! Us facilitarem idees per tal que el pogueu assumir i fins i tot superar!

Inscriure’s a la ML costa 40 euros per equip. Amb això ens ajudeu a cobrir part de l’esdeveniment com ara el material que us facilitem, l’assegurança de la caminada, etc.

RECORDA

Un cop inscrits els 5 membres imprescindibles per crear l’equip, tindreu l’opció d’enviar una invitació electrònica a la resta de persones que volgueu convidar al vostre equip.

Les inscripcions es van tancant a mesura que es va omplint el recorregut. Estigueu atents als marcadors

Recorda que el dia de la caminada cap equip surt amb el marcador a zero! La ML finança projectes socials per millorar la vida de les persones.
Com més alta sigui la recaptació d’aquesta edició més gran serà la transformació que aconseguirem. Gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible.

Equip d'empresa

Equips d’empresa

La Magic Line SJD és una mobilització solidària on hi participen milers de persones i una part molt important d’aquests participants està formada per equips d’empreses. Participar-hi des de la teva empresa és una bona manera de promoure la solidaritat, el compromís i el treball en equip!

‘La Magic Line ens ha aportat un vincle molt fort entre companys i ens sabem capaços de tot’

Viureu una experiència solidària i transformadora fora del vostre dia a dia i potenciareu el sentiment de pertinença cap a l’empresa. Implicant-vos poseu en valor la vostra marca i ajudeu a Sant Joan de Déu a fer possible el que millor sap fer: cuidar les persones que més ho necessiten.

Equip d'empresa

Gràcies a tu i a empreses com la teva hem aconseguit recaptar més d’un milió i mig d’euros.

200 projectes socials de Sant Joan de Déu finançats per la Magic Line

Més de 60.000 participants que formen part de la família #magicliners

COM POTS PARTICIPAR COM A EMPRESA

Equip d'empresa

Crea equips
Sigues promotor de la solidaritat dins la teva empresa o sigues empresa que promou la solidaritat entre els teus treballadors. Us sumareu a una mobilització compromesa, divertida, solidària que facilita el teambulding i que camina per un món millor. Feu un equip, marqueu-vos un repte solidari i camineu!

Equip d'empresa

Patrocina la Magic Line
Amb el teu patrocini fas possible un dels esdeveniments solidaris més importants de Barcelona i ens ajudes a cuidar qui més ho necessita. El teu patrocini t’uneix a la família de Sant Joan de Déu, institució centenària reconeguda per la seva solidaritat, seriositat i hospitalitat.

Equip d'empresa

Promou el voluntariat dins l’empresa
Amb el teu temps també ens pot ajudar en l’organització, dinamitzar el recorregut i donar assistència als participants.

Equip d'empresa

Col·labora amb l’organització
Pots formar part de l’organització de la caminada amb donació de productes, oferint serveis o ajudant-nos a fer difusió. Podeu proporcionar avituallaments, productes, material o facilitar espai als vostres mitjans de comunicació o de difusió.

Empreses col·laboradores
Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar la millor manera de participar: valencia@magiclinesjd.org

empresa

El mínim de repte econòmic per equip d’empresa són 1000 euros i el màxim és fins on arribi la teva creativitat i ganes de recaptar fons per SJD.

Per aconseguir-ho et donem idees i veuràs que és molt fàcil arribar a la xifra marcada.Equip d'escola

Equips d’escola

La Magic Line no seria possible sense la col·laboració de les escoles, l’alumnat i els professors que s’uneixen i treballen per una mateixa causa.

Podeu incloure els valors de la ML per treballar-los en el vostre dia a dia, fomentar el compromís social dels joves i experimentar amb ells la certesa que un món millor és possible si tots i totes fem petites grans accions. Participeu de la Magic Line com un projecte de Servei Comunitari.

Per a més informació contacteu amb rosa.peiro@val.ohsjd.es

Equip d'escola
Equip d'escola

Feu el vostre equip

Marqueu-vos un repte solidari i camineu per transformar.

Equip d'escola

Feu voluntariat

Formeu part dels voluntaris i voluntàries que fan possible la Magic Line: assistència als participants, dinamització del recorregut...

escola / món educatiu