Presentació la ML

What is the Magic Line?

Aprèn la pronunciació La Magic Line Sant Joan de Déu llega a Múrcia de la mà de la Fundació Jesús abandonada. Més 60.000 persones ja han participació en les sis edicions realitzades a Barcelona, ​​Palma i València.

La Magic Line és una gran mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables que es distingeix per la seva participació en equip i la celebració, al final de la campanya, d'una caminada no competitiva, inclusiva i festiva. A Múrcia, la Magic Line destinarà els fons captats pels equips a programes d'atenció i suport a persones sense llar.

Grups d'amics, famílies, centres educatius, empreses i altres organitzacions poden participar inscrivint un equip, es proposen un repte solidari, organitzen accions de captació de donatius per assolir aquest repte econòmic i, finalment, caminen. L'activitat principal de la Magic Line és una caminada a través de la ciutat que acaba amb una gran festa, la festa de la solidaritat.

What is the Magic Line?

ELS VALORS

Si vols arribar lluny camina acompanyat

La Magic Line té tres valors essencials:

A la Magic Line ningú camina sol! Sempre caminaràs acompanyat perquè junts som més forts i arribem més lluny.

La Magic Line no competeix, sinó que comparteix. Ningú guanya ni perd.

El 100% del que es recapta es destina a projectes socials de Sant Joan de Déu.

ORÍGENS

La Magic Line SJD va començar ara fa 7 anys i gràcies a tu s’ha fet gran. Barcelona, Mallorca, València i Múrcia són les ciutats on se celebra i volem que en siguin moltes més.

Des de la primera edició, l'any 2014, hem recaptat més d'un milió i mig d'euros i hem finançat més de 200 programes socials.

Orígens
Sport amb valors

Sport with values

La Magic Line és de tots i per a tots
Sport with values
Sport with values
Sport with values

La Magic Line SJD és una combinació d’esdeveniment esportiu, solidari i de transformació social. Tothom hi té cabuda perquè tots i totes, a través de les nostres accions, tenim la capacitat de transformar-ho tot.

Els valors que promovem són: la solidaritat conscient i responsable; la inclusió social; la importància de treballar en equip; la transparència amb la captació i el seu destí final. Mantenim uns criteris ètics, tant per la pròpia organització com pels participants i col·laboradors, que considerem imprescindibles. I caminem sempre amb la mirada posada als Objectius de Desenvolupament Sostenible

Esport amb Valors és una aliança de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, Oxfam Intermón i Aspasim que treballem per promoure els valors ètics i la qualitat en els esdeveniments esportius solidaris.

Sport amb valors

Les causes de la Magic Line SJD

El 100% del que recapten els equips participants es destina a diferents projectes socials de la Fundació Jesus Abandonat i de Sant Joan de Déu en el territori.

Treballem al costat de les persones que més ho necessiten:

infants i joves

infants i joves

persones en situació de sense llar

persones en situació de sense llar

persones amb problemes de salut mental

persones amb problemes de salut mental

persones en situació de dependència

persones en situació de dependència

recerca

recerca

cooperació internacional

cooperació internacional

A l’Obra Social Sant Joan de Deu treballem per implicar les persones en la millora del món que ens envolta. Gràcies al teu compromís i a la teva solidaritat podem finançar projectes dels àmbits en els quals treballem.Aquestes són algunes de les persones que amb la seva determinació, amb el treball dels centres de Sant Joan de Déu i a amb la solidaritat de la Magic Line SJD han pogut superar moments difícils de la seva vida.

Miguel

Ha vivido casi 20 años en la calle. Tener un hogar le ha permitido poder cuidarse y disfrutar de su tranquilidad y libertad.

Carmen

Está convencida de que de todo se sale, aunque sea difícil. Tener un hogar, trabajar y formarse le ha aportado estabilidad y la posibilidad de recuperar su vida.

El Nízar

Explica com va arribar aquí i la soledat que va sentir. A Bayt al-Thaqafa l’han acompanyat per tal de començar de nou.

L’Elisa

explica la doble dificultat de viure al carrer sent dona. SJD Serveis Socials Barcelona l’acompanya

Previous Editions

Previous Editions

LA MAGIC LINE EN XIFRES

Des que va començar la Magic Line SJD hem aconseguit tot això i ho hem fet gràcies a la solidaritat de persones com tu.

La Magic Line SJD va començar a Barcelona l’any 2014 i en aquest temps no ha parat de créixer convertint-se en la festa solidària dels territoris que l’acullen. Actualment, també se celebra a Mallorca, València i aquest any Múrcia se suma a la xarxa de magicliners.

Hem recaptat prop de 1.500.000€

Hem recaptat prop de

1.500.000 euros

Hem recaptat prop de 1.500.000€

Hem finançat més de 500 projectes

Hem recaptat prop de 1.500.000€

Més de 60.000 persones s’han sumat a la iniciativa solidària

Familia Magic Line SJD

Al llarg de tot aquest temps la Magic LineSJD ha comptat amb la complicitat de diferents il·lustradors i il·lustradores que han volgut sumar-se a l’aventura i ens han cedit el seu talent i la seva creativitat per fer-ne la imatge de la ML. Tots ells han representat els valors i la màgia de la ML.

Tubular Barcelona 2014

2014

Cristina Losantos

7 turons, 7 causes

Tubular Barcelona 2015

2015

Atipus

Que ningú quedi enrere

Tubular Barcelona 2016

2016

Lluís Cadafalch

Somiant no en tenim prou

Tubular Barcelona 2017

2017

Javirroyo

Happiness kilometers

Tubular Barcelona 2018

2018

Ignasi Blanch

La Solidaritat és el camí

Tubular Barcelona 2019

2019

Miguel Bustos

Molt més que una caminada

Tubular Barcelona 2020

2020

Eva Armisén

Caminar transforma

Qui som?

Qui som

fent equip

La Fundació Jesús Abandonat és un referent de solidaritat i compromís a Múrcia, treballant de manera incansable més de trenta anys per acollir a les persones en situació de necessitat i d'exclusió social. La Fundació Jesús Abandonat és una institució participada per la Orde Hospitalari Sant Joan de Déu i el Bisbat de Múrcia.

Sant Joan de Déu és una Orde Hospitalari que centra la seva missió en el valor de l'hospitalitat atenent i acompanyant a les persones més vulnerables. Present a 50 països, disposa d'una extensa xarxa d'hospitals, centres socials i sociosanitaris que treballen en els àmbits de la infància i joventut en risc, salut mental, discapacitat intel·lectual, persones migrants i refugiades, sense llar, cooperació internacional i investigació social i biomèdica. Des de l'Obra Social treballem per ajudar les persones que més ho necessiten.

Darrere d'aquesta mobilització hi ha un equip de persones que vetllen perquè tot surti bé. És l'equip de territori Magic Line Múrcia!

Noelia Baños

Noelia Baños
àrea de Sensibilització. Coordinadora del equip motor Magic Line Múrcia. organitza la caminada solidària a Múrcia. sempre suma esforços i encomana la seva il·lusió des als més petits fins la gent gran.

Ana Caballero

Ana Caballero
àrea de Solidaritat Motiva, dóna suport i coordina el voluntariat Magic Line. suma equips a aquesta aventura solidària i organitza als voluntaris que donaran suport als #magicliners el dia del esdeveniment.

Fernando Gimeno

Fernando Gimeno
àrea de RSC i Obra social Encarregat de sumar empreses a la Magic Line i acompanyar seus equips perquè assoleixin i superin la seva repte solidari!

I l'equip motor que vetlla, al costat del de territori, perquè tot surti bé. És el nostre equip motor ML!

Oriol Bota

Oriol Bota
és el director de l’Obra Social i un dels ideòlegs de la Magic Line SJD.

Juanjo Ortega

Juanjo Ortega
és el responsable de l’edeveniment i també és un dels creadors de la Magic Line.

Txell Esteve

Txell Esteve
coordina la comunicació de tota la Magic Line. Li agrada explicar històries i està convençuda que darrera de cada persona n’hi ha una per explicar

Albert Pérez

Albert Pérez
és el dissenyador gràfic per dotar d’ànima la ML, buscant la complicitat d’il·lustradors i il·lustradores a cada edició.