Inscripció a la ML

Participar a la Magic Line SJD i ser magicliner és molt fàcil. Només heu de crear un equip d’entre 5 i 10 persones, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i començar a caminar.

RECORDA

Un cop inscrits els 5 membres imprescindibles per crear l’equip, tindreu l’opció d’enviar una invitació electrònica a la resta de persones que volgueu convidar al vostre equip.

Recorda que el dia de la caminada cap equip surt amb el marcador a zero! La ML finança projectes socials per millorar la vida de les persones.
Com més alta sigui la recaptació d’aquesta edició més gran serà la transformació que aconseguirem. Gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible.

Equip d'empresa

Equips d’empresa

La Magic Line SJD és una mobilització solidària on hi participen milers de persones i una part molt important d’aquests participants està formada per equips d’empreses. Participar-hi des de la teva empresa és una bona manera de promoure la solidaritat, el compromís i el treball en equip!

‘La Magic Line ens ha aportat un vincle molt fort entre companys i ens sabem capaços de tot’

Viureu una experiència solidària i transformadora fora del vostre dia a dia i potenciareu el sentiment de pertinença cap a l’empresa. Implicant-vos poseu en valor la vostra marca i ajudeu a Sant Joan de Déu a fer possible el que millor sap fer: cuidar les persones que més ho necessiten.

Equip d'empresa

Gràcies a tu i a empreses com la teva hem aconseguit recaptar més d’un milió i mig d’euros.

200 projectes socials de Sant Joan de Déu finançats per la Magic Line

Més de 60.000 participants que formen part de la família #magicliners

COM POTS PARTICIPAR COM A EMPRESA

Equip d'empresa

Crea equips
Sigues promotor de la solidaritat dins la teva empresa o sigues empresa que promou la solidaritat entre els teus treballadors. Us sumareu a una mobilització compromesa, divertida, solidària que facilita el teambulding i que camina per un món millor. Feu un equip, marqueu-vos un repte solidari i camineu!

Equip d'empresa

Patrocina la Magic Line
Amb el teu patrocini fas possible un dels esdeveniments solidaris més importants de Mallorca i ens ajudes a cuidar qui més ho necessita. El teu patrocini t’uneix a la família de Sant Joan de Déu, institució centenària reconeguda per la seva solidaritat, seriositat i hospitalitat.

Equip d'empresa

Promou el voluntariat dins l’empresa
Amb el teu temps també ens pot ajudar en l’organització, dinamitzar el recorregut i donar assistència als participants.

Equip d'empresa

Col·labora amb l’organització
Pots formar part de l’organització de la caminada amb donació de productes, oferint serveis o ajudant-nos a fer difusió. Podeu proporcionar avituallaments, productes, material o facilitar espai als vostres mitjans de comunicació o de difusió.

Empreses col·laboradores
Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar la millor manera de participar: mtarrafetaalberola@ohsjd.es

empresa

El mínim de repte econòmic per equip d’empresa són 1000 euros i el màxim és fins on arribi la teva creativitat i ganes de recaptar fons per SJD.

Per aconseguir-ho et donem idees i veuràs que és molt fàcil arribar a la xifra marcada.

Conxi Jiménez, responsable de C&A de Palma, participant empresa Magic Line SJD Mallorca 2018

Equip d'escola

Equips d’escola

La Magic Line no seria possible sense la col·laboració de les escoles, l’alumnat i els professors que s’uneixen i treballen per una mateixa causa.

Podeu incloure els valors de la ML per treballar-los en el vostre dia a dia, fomentar el compromís social dels joves i experimentar amb ells la certesa que un món millor és possible si tots i totes fem petites grans accions. Participeu de la Magic Line com un projecte de Servei Comunitari.

Per a més informació contacteu amb mguijarromas@fundaciosjd.org

Equip d'escola
Equip d'escola

Feu el vostre equip

Marqueu-vos un repte solidari i camineu per transformar.

Equip d'escola

Feu voluntariat

Formeu part dels voluntaris i voluntàries que fan possible la Magic Line: assistència als participants, dinamització del recorregut...

escola / món educatiu