Inscripció a la ML

Participar a la Magic Line SJD i ser magicliner és molt fàcil. Només heu de crear un equip amb el vostre grup bombolla d’entre 2 i 15 persones, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i començar a caminar. Recordeu que aquest any no hi ha rutes establertes i podreu caminar per allà on vulgueu! Això si, ens ho heu de comunicar. T’expliquem com fer-ho. Reglament

Crea un equip de família, amics i companys de feina: serà el teu bubble team!

Un cop tinguis el teu equip d’entre 2 i 15 persones, hauràs d’inscriure’t i triar un portaveu que, juntament amb els membres més del teu equip, rebrà les informacions actualitzades de la Magic Line SJD 2021. Us acompanyarem en tot moment!

Després de triar la vostra ruta, haureu de marcar-vos un repte econòmic solidari. Tingues en compte que com més alt sigui el repte més gran és la solidaritat que podem construir entre tots i totes.

Haureu de fer un equip d’entre 2 i 15 persones, serà el vostre Bubble Team.

Trieu nom, lema i imatge del vostre equip.

Un dels membres de l’equip serà el portaveu.

Decidiu quin serà el vostre recorregut i comuniqueu-lo a través de l’App. Si sou indecisos i no sabeu per on caminar, us en proposem un!

Marqueu-vos un repte econòmic, serà el repte solidari amb el que ens ajudareu. Us facilitarem idees per tal que el pugueu assumir i fins i tot superar! Guia d'idees

Inscriure’s a la ML costa 20 euros per equip. Amb això ens ajudeu a cobrir part de l’esdeveniment com ara el material que us facilitem, l’assegurança de la caminada, etc.

RECORDA

Un cop inscrits els 2 membres imprescindibles per crear l’equip, tindreu l’opció d’enviar una invitació electrònica a la resta de persones que volgueu convidar al vostre equip.

Recorda que el dia de la caminada cap equip surt amb el marcador a zero! La ML finança projectes socials per millorar la vida de les persones i aquest any et necessitem MÉS QUE MAI.

Com més alta sigui la recaptació d’aquesta edició més gran serà la transformació que aconseguirem. Gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible.

Equip d'empresa

Arribem més lluny amb els equips d’empresa

La Magic Line SJD és una mobilització solidària que és possible gràcies a moltes empreses, grans i petites, que troben en la Magic Line una oportunitat de teambuilding amb un repte i objectiu compartits: promoure el treball en equip, el compromís i la solidaritat. Aquest any us proposem una caminada diferent que ens permeti seguir caminant plegats i que faci encara més gran el compromís de totes les empreses que hi participeu!

ML 2021: Una edició més necessària que mai

Després d’un any marcat per la pandèmia i les distàncies físiques, ara més que mai és quan hem de caminar junts i juntes per cuidar-nos mútuament, sempre seguint les mesures de seguretat sanitàries. Per això, enguany els equips seran reduïts i la solidaritat, com sempre, compartida. Feu el vostre Bubble Team d’entre 2 i 15 persones i agrupeu tots els vostres Bubble Teams sota un mateix Magic Team: és l’espai que us permetrà visualitzar tots els equips de la vostra empresa.

Equip d'empresa Equip d'empresa

Les 3 maneres de participar a la Magic Line:

Equip d'empresa

Participa com a equip d’empresa i promou el teambuilding!

Engresca els treballadors i treballadores, marqueu-vos un repte solidari i inscriviu-vos en petits grups bombolla, cadascú triant la seva ruta. El vostre repte solidari i el vostre repte esportiu d’empresa serà la suma de tots.

Equip d'empresa

Suma't a la Magic Line com a patrocinador!

La Magic Line és possible gràcies a la implicació de moltes persones, entitats i empreses que ens donen suport. El patrocini és una bona oportunitat per a les empreses de sumar-se a un esdeveniment solidari al costat d’una organització reconeguda i amb una gran difusió. Contacta’ns per a més informació a: equipsmallorca@magiclinesjd.org

Equip d'empresa

Spread the Magic Line

Engresca i comparteix amb els teus contactes aquesta gran mobilització solidària. Més que mai hem d’arribar entre tots i totes més lluny.

Implicant-vos poseu en valor la vostra marca i ajudeu a Sant Joan de Déu a fer possible el que millor sap fer: cuidar les persones que més ho necessiten.

En el camí cap un món més just i més solidari, el compromís de les empreses que ens acompanyen és essencial, especialment ara que és quan més ens hem de cuidar i més ens necessitem.

“Treballant a distància ens hem sentit units i volem trobar oportunitats per seguir caminant junts”

El mínim de repte econòmic per equip d’empresa són 1000 euros i el màxim és fins on arribi la teva creativitat i ganes de recaptar fons per SJD.

El Magic Team d'una empresa permet incloure tants Bubble Teams com vulguis, però cada 5 equips, el repte total del Magic Team ha d’incrementar-se en un mínim de 1.000 €.

Per aconseguir-ho et donem idees i veuràs que és molt fàcil arribar a la xifra marcada. Guia d'idees

Promovem els Objectius de Desenvolupament Sostenible!

La Magic Line promou el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de salut i benestar per cuidar les persones que més ho necessiten, i especialment ara, les que estan patint més directament els efectes de la pandèmia: el treball decent, la fi de la pobresa i de les desigualtats.

Aquest any seran molts els equips reduïts que caminaran la Magic Line, però amb un objectiu comú: serem tots un sol equip més solidari que mai.
La Magic Line, una eina excel·lent per a petites empreses

A la Magic Line hi participen grans empreses i multinacionals de tots els sectors econòmics. També hi participen petites i mitjanes empreses, sovint de gestió familiar, que troben a la Magic Line una eina molt potent per promoure la solidaritat, el compromís i la mobilització social en el seu àmbit més proper.

Aquest any, amb equips entre 2 i 15 participants, i un repte econòmic de 1000 euros per equip, la Magic Line esdevé especialment interessant per a botigues, farmàcies i petites i mitjanes empreses en general.

Equip d'empresa Equip d'empresa

Relats S.A. va aprofitar la celebració dels 60 anys de l’empresa per sumar-se a la mobilització solidària #MagicLine2017 Barcelona.

Equip d'escola

Equips d’escola

La Magic Line no seria possible sense la col·laboració de les escoles, l’alumnat i els professors que s’uneixen i treballen per una mateixa causa.

Podeu incloure els valors de la ML per treballar-los en el vostre dia a dia, fomentar el compromís social dels joves i experimentar amb ells la certesa que un món millor és possible si tots i totes fem petites grans accions. Participeu de la Magic Line com un projecte de Servei Comunitari.

Per a més informació contacteu amb educa@solidaridadsjd.org

Equip d'escola
Equip d'escola

FEU EL VOSTRE EQUIP AMB EL VOSTRE GRUP BOMBOLLA

Feu diferents Bubble Teams i que tots s’agrupin en un Magic Team que representi l’escola

Equip d'escola