Solidarity café

Setmana del Cafè Solidari Sant Joan de Déu

Un petit gest com fer un cafè ens pot ajudar a millorar la vida de moltes persones! Del 27 de gener al 2 de febrer, fes-ho possible i participa a la Setmana del Cafè Solidari de Sant Joan de Déu.

La Magic Line és una mobilització plena d’accions solidàries, una d’aquestes accions és la Setmana del Cafè Solidari en la que tothom hi pot participar fent un gest molt fàcil: un cafè. Tan si camines a la Magic Line com si no, pots participar-hi! És molt senzill fer-ho.

Famílies, empreses, amics, entitats, escoles, organitzacions, mercats.. tothom pot contribuir a aquesta gran acció solidària. Pots organitzar el teu cafè o pots fer directament el donatiu.

Carme Ruscalleda, Quim Masferrer, Eloi Vila, Tomàs Molina, Carles Costa, Agnès Marquès, Jair Dominguez, Elisenda Carod i Maria Xinxó ja s’han sumat a la Setmana del Cafè Solidari!

COM PARTICIPAR

Tens equip Magic Line

Tens equip Magic Line
Organitza el teu cafè solidari fent un esmorzar o berenar amb el teu entorn, engresca tothom que puguis i tot el que recapteu ho podreu ingressar a l’espai del vostre propi equip! Així us serà més fàcil aconseguir el vostre repte i a més a més feu gran la Setmana del Cafè Solidari.

No tens equip Magic Line

No tens equip Magic Line
Si no participes a la Magic Line no passa res! La teva solidaritat també ens pot fer arribar molt lluny. Organitza un cafè amb la gent del teu entorn i tot el que recaptis ho destines a l’equip del Cafè Solidari, és l’equip de Sant Joan de Déu. Tot el que recaptis amb els teus cafès es destinarà a finançar projectes de Sant Joan de Déu.

Ven producte

Ven producte
Si organitzes el teu cafè solidari pots també vendre productes Magic Line per complementar la recaptació. Tens moltes opcions! Així estaràs contribuint a fer créixer la Setmana del Cafè Solidari i la Magic Line.

Si tens equip Magic Line recorda que has de fer la comanda des del teu espai de l’equip, així estareu més a prop del vostre repte.

Si no tens equip Magic Line, pots fer la comanda via mail a cafesolidari@solidaridadSJD.org.

T’ajudem a fer-ho

T’ajudem a fer-ho
Per organitzar el teu acte, disposes de material com cartells, flyers, rollups i kits de cafè solidari per tal de que la teva acció surti tal i com has previst!

Contact: T 932 532 136 / cafesolidari@solidaridadsjd.org

Solidarity café
Solidarity café