La caminada

La caminada

La Magic Line consta de diferents trams i recorreguts, quan us inscriviu, tu i el teu equip, heu de triar en quin d’aquests voleu participar. Tots són una oportunitat per veure, conèixer i caminar pels llocs més emblemàtics de la ciutat de manera diferent. I tots els trams compten amb avituallament. La Caminada té com a parades principals el Castell de Montjuïc i la festa final a la plaça de la Catedral de Barcelona.

Sigui quina sigui la sortida que feu, en tot el recorregut hi trobaràs emocions, riures, animacions, música en directe i sobretot, molta solidaritat que, juntament amb la teva, farà de la Magic Line SJD una experiència única.

Els recorreguts de 2, 10 i 15 km són totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

La caminada

Totes les sortides passen pel Poble Sec i amb totes ens endinsem al cor del Raval i Ciutat Vella, on ens espera el darrer turó, el Mont Tàber. Amb els seus 16 m d’altitud i on una pedra de molí, davant l’entrada a la seu del CEC, ens indica que som al cim. Tan sols ens queda recórrer la Catedral per entrar a la plaça Nova, on ens espera l’arribada de la MagicLine i la festa final per celebrar que junts ho hem aconseguit.

Sortides

Sortides

40 km

40 km (real 41,9 km)

CAN CUYÀS

Desnivell +1.561m -1.637m

Tot just fem la sortida de Can Cuyàs i entrem a la muntanya. Arribem al primer coll del recorregut, a Torre Baró, en el moment de la sortida del sol. Ens endinsarem de nou a la ciutat per fer una muntanya russa de turons i, finalment, al cim del Tibidabo. Resseguim la carena passant per Vallvidrera.

30 km

30 km (real 32 km)

PARC DE LES AIGÜES

Desnivell +1.079m -1.157m

Tot just sortim del Parc de les Aigües inciem l’ascensió als “Tres Turons”. La Rovira, el Carmel i la Creueta del Coll són tres punts emblemàtics de la ciutat que permeten descobrir-la des d’un altre punt de vista.

30 km

30 km Llobregat (real: 30,03 km)

PARC SANITARI SJD SANT BOI DE LLOBREGAT

Desnivell +526 - 531m

El recorregut Llobregat surt dels turons de Sant Boi de Llobregat i segueix el riu per enllaçar a Montjuïc, amb el recorregut dels Turons de Barcelona. Sortim del Parc Sanitari SJD, una institució emblemàtica del municipi especialitzada en salut mental. Sortim del poble per ascendir a Sant Ramón, un dels miradors del Baix Llobregat. Seguirem per la Muntanyeta, entrem a la llera del Llobregat i el Parc Agrari i seguim fins a Bellvitge.

20 km

20 km (real 21,8 km)

VALLVIDRERA

Desnivell +409m -746m

Vallvidrera és un barri privilegiat de Barcelona que té aire de poble de muntanya, amb l’encant dels paisatges i les vistes, i els edificis modernistes que s’hi conserven. Recorrem el camí de la carena que ens durà a Sant Pere Màrtir, mirador excepcional de la ciutat, el litoral i la plana del Llobregat. A peu del Turó, entrant de nou a la ciutat, arribem a l’Hospital SJD

15 km

15 km (real 16,1 km)

HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Desnivell +228m -281m

Sortim de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta sortida és especial perquè es fa des d’un dels centres més emblemàtics de Sant Joan de Déu, l’hospital. Tan bon punt sortim ens endinsem al Parc de Cervantes per seguir caminant fins la festa final.

10 km

10 km (real 9,55 km)

FONT MÀGICA MONTJUÏC

Desnivell +228m -241m

Montjuïc és una muntanya sorprenent i un tresor de la ciutat. L’espai és un mosaic de jardins preciosos amb un gran valor botànic i arquitectònic, esquitxat d’equipaments culturals i esportius de primer nivell. Cultura, història i esport omplen aquest tram del recorregut. En aquest traçat podreu visitar de manera gratuïta espais com: el Caixa Fòrum, el MNAC, el Poble Espanyol, l’Estadi Olímpic, la Fundació Miró, el Jardí Botànic, el castell de Montjuïc, el mirador de Migdia o els Jardins de Miramar.

2 km

2 km (real: 1,6 km, una milla)

JARDINS DE LES TRES XEMENEIES

Desnivell +34 m -21 m

Aquest és el nou recorregut d’aquest any. Una sortida simbòlica plena de lluita i superació, perquè la Magic Line és de tots i per a tothom.

Arribada